FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES 2024

L’Ajuntament de La Romana a través de la Regidoria de Cultura participa un any més en la convocatòria de la Diputació Provincial d’Alacant del Festival d’Arts Escèniques. El pressupost total del Festival ascendix a 22.561 euros, dels quals l’entitat provincial subvenciona el 75%, és a dir 16.920,75 euros i els 5.640,25 restants els aporta l’Ajuntament amb pressupost propi. La Regidoria de Cultura ha triat l’apartat de cinc actuacions, una per cada modalitat.

En la modalitat de Música, el 3 d’agost actuació en la Replaceta de Vendetta Project Xou amb un pressupost de 9.075 euros.

El 22 de setembre, a la Casa de Cultura, en la modalitat de Teatre Infantil, la companyia Pámpol Teatre posarà en escena l’obra “La bomboneria fantàstica”, amb un pressupost de 1.936 euros.

També a la Casa de Cultura i en la modalitat de Circ, el 29 de setembre podrem gaudir de l’espectacle “Molta màgia i pocs nous” a càrrec d’Adrián Carratalá i José María Alcázar, amb un pressupost de 2.530 euros.

En la modalitat de Dansa, la companyia de Dansa Espanyola i Flamenc Neira & Santamaría oferirà a la Casa de Cultura el 6 d’octubre l’espectacle “Versions Flamenques” amb un pressupost de 5.445 euros.

I per a finalitzar el Festival, el 13 d’octubre a la Casa de Cultura, dins de la modalitat de Teatre comptarem amb el musical “Retorn als 80. Una moguda musical” a càrrec de la companyia Món Imaginarius amb un pressupost de 3.575 euros.

L’entrada a tots els espectacles és gratuïta.