Potència el teu poder personal

Com impulsar l’autoconfiança, autoestima i valentia.

Fins a quin punt creus que és important l’autoconfiança i l’autoestima? Com deia Wayne Dyer: “No podem donar el que no tenim”. Per això, és essencial desenrotllar un autoconcepte realista, positiu i constructiu, on siguem conscients de les nostres fortaleses i sapiem com gaudir-les i traure’ls partit.

Gràcies a l’Ajuntament de La Romana i a la Diputació d’Alacant, podràs gaudir d’este taller gratuït impartit per Natalia Ruiz, autora del llibre “Poemes per a empoderar-te. Potència la teua autoconfiança, autoestima i valentia”. Els objectius del taller són els següents:

–           Facilitar a les persones assistents claus d’autoconeixement que les faran conscients de la seua essència i la seua força interior.

–           Enfortir la seua autoestima i autoconfiança a través de tècniques amb les quals apreciaran el seu valor personal i les seues diferències.

–           Aprendre a mirar amb carinyo les imperfeccions, rebaixant l’autoexigència.

–           Impulsar la valentia, per a superar els límits creats i extraure l’autèntica grandesa.

–           Aportar pautes de comunicació efectiva per a mostrar la seua professionalitat des de la il·lusió i la confiança de creure en si mateixes.

Reserva ja la teua plaça de mode gratuït a l’Ajuntament de La Romana o al 965696001; a més, per a les 15 primeres persones que s’inscriguen i assistisquen al taller s’emportaran de regal el llibre de Natalia Ruiz.