PROGRAMA D’ACTES FESTES 2024

DIVENDRES 16 D’AGOST

A les 08.30 hores: Per a aprofitar cada minut del dia, la “Colla els Ous i el Sarnatxo” començarà el dia amb una “DESPERTÀ”.

A les 09.00 hores: Amants com sempre de les tradicions populars i de la gastronomia local, seguirem amb el XLII CONCURS DE GATXAMIGA en el Pi de la Vaca. Tal com diuen les bases, l’hora límit per a entregar les gatxamigues serà les 10.30 h. Trofeus donats per PULYCORT.

Una vegada ben esmorzats, la Colla ens acompanyarà en un CERCAVILES pels principals carrers del poble que acabarà en la Replaceta del Carrer Major amb una SESSIÓ PALOMA oferida per ANIS SALAS.

A les 20.00 hores: ENTRADA DE BANDES. Des de la Replaceta del Carrer Major, les Bandes de música acompanyades per les seues respectives comparses de Moros, Zíngars i Pirates es dirigiran a l’Ajuntament en la Plaça Gómez Navarro, on interpretaran el tradicional PASDOBLE que porta per títol al nostre poble “LA ROMANA” dirigit per don LUIS PEDRÓN FRANCÉS, Catedràtic de Direcció del Conservatori Superior Óscar Esplá d’Alacant.

A les 21.00 hores: començarà la primera DESFILADA a càrrec de les Comparses de PIRATES, ZÍNGARS i MOROS.

A les 00.00 hores: En la Replaceta, revetla fins que el cos aguante a càrrec de l’ORQUESTRA “LA REINA”.

A les 00.30 hores: Al carrer L’HORTA començarem els BOUS AL CARRER (Ramaderia ELS COVES)