PLA MUNICIPAL D’AJUDES AL COMERÇ LOCAL DE LA ROMANA

L’última Junta de Govern Local, celebrada el passat dijous 19 de novembre, aprovà les Bases mitjançant les quals la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de la Romana convoca les ajudes per al comerç local corresponents a l’any 2020.

El “Pla Municipal d’Ajudes amb Destinació a Fomentar el Comerç Local al Municipi de la Romana”, dotat amb 16.000 euros, té per objecte impulsar l’activitat econòmica, amb la finalitat de dinamitzar i potenciar el comerç local per a que milloren la seua competitivitat i desenvolupament.

Les despeses d’inversió queden fora d’aquesta convocatòria, ja que seran objecte de la convocatòria de l’any 2021 en la qual podran incloure’s les inversions realitzades en els dos anys.

Aquesta convocatòria cobreix les despeses corrents corresponents al manteniment de l’activitat comercial: despeses de lloguer del local comercial; despeses de consultoria i assessorament; despeses de llum, aigua, telèfon i internet del local comercial; despeses d’interesos i amortització de préstecs per a l’adquisició del local comercial o de vehicles comercials.

La quantitat de les ajudes serà fins 300 euros per beneficiari; encara que en el cas de que el número de participants i l’import de les ajudes permeten incrementar les ajudes inicials, aquestes podrien arribar fins els 700 euros.

El termini per a presentar la sol·licitud és fins l’11 de desembre de 2020. S’adjunta el text complet de les BASES i ANNEXOS per a la sol·licitud.